Over Dr Belter

DR BELTER COSMETIC

Is een uitgebreide schoonheidsverzorgingslijn met natuurlijke en weten­schappelijk ontwikkelde producten, gemaakt van geselecteerde hoog­waardige en plantaardige grondstoffen. De productrange bestaat uit 11 complete verzorgingslijnen voor een optimale en methodische verzorging voor elk huidtype en elke leeftijdsgroep.

DR BELTER INSTITUTEN

Door het grote aantal aanbieders van cosmetische producten én de hoeveelheid aan informatie is het voor u niet makkelijk om het juiste merk en de daarbij behorende schoonheidsspecialist te kiezen.  Op deze site kunt u de kwaliteitsproducten van Dr Belter zelf bestellen, ga voor informatie of een goed advies over deze producten ALTIJD eerst naar één van onze Dr Belter Instituten die u kunt vinden op de Instituut Finder.

INNOVATIE

De biochemicus en hoofd van het onderzoeks- en ontwikkelingsteam, Dr. Clemens Belter ontwikkelt en optimaliseert continu alle Dr. Belter produc­ten in eigen laboratoria. De laboratoria voor microbiologie en kwaliteitson­derzoek garanderen absolute topkwaliteit en veiligheid.

DIVERSITEIT

Het Dr. Belter development team wordt geïnspireerd door de fascinerende diversiteit van de natuur en gebruikt deze om met behulp van waardevol­le binnenlandse- en exotische kruiden nieuwe werkstoffen en formules samen te stellen. De werkzame bestanddeelgroepen zijn huid-identieke plantaardige complexen en zee-extracten.

EXPERTISE

Het familiebedrijf Belcos Gmbh R&D heeft al meer dan 40 jaar ervaring en expertise in onderzoek, ontwikkelen en het fabriceren van Cosmetics op basis van contractmanufacturing. Inmiddels is de tweede generatie Belter werkzaam in het bedrijf en zij hebben met name gezorgd voor een wereldwijde expansie naar inmiddels meer dan 50 landen.

TRADITIE

Er wordt in alle opzichten waarde gehecht aan traditionele principes (Duit­se Gründlichkeit), de kwaliteit en de professionaliteit zal ook in de toekomst bewaard blijven.

Alle producten worden ontwikkeld, vervaardigd, gevuld, verpakt in het hoofdkwartier in Braunschweig, Duitsland.